MENÚ

L’Associació de Botiguers de la Masuca sorteja aquest més de setembre 10 vals de compra per valor de 20€ cadascun entre totes les persones que vinguin i comprin al Mercat de la Masuca d’Igualada.

Els vals de compra tornen al Mercat de la Masuca. Demà dimecres 19 de setembre comença una nova promoció de les botigues i paradistes membres de l’Associació de Botiguers de la Masuca. Els comerciants del mercat municipal d’Igualada regalaran aquests propers dies 200€ en 10 vals de compra.

Durant aquesta setmana i fins el proper dissabte 29, els botiguers i paradistes membres de l’associació regalaran participacions per guanyar un dels deu vals de compra per valor de 20€ cadascun. El sorteig es farà a primers d’octubre entre totes les butlletes participants. En total, l’Associació de Botiguers de la Masuca repartirà 200€ en compres.

Les participacions s’aconseguiran després de cada compra en les botigues associades. Un cop efectuat el sorteig, l’organització es posarà en contacte amb els guanyadors per fer entrega dels premis. Aquesta promoció està organitzada per l’Associació de Botiguers de la Masuca.