MENÚ
El Mercat Municipal de La Masuca d’Igualada ha acollit aquest dissabte, 18 de maig, la quarta edició de la seva nit de tapes, el VadeMercat. La iniciativa, que ha conjugat un any més la degustació de tapes elaborades amb productes de proximitat i amb preus populars, amb diferents propostes de lleure, música i animació, la impulsaven novament l’associació cultural i gastronòmica Vadefoodies i l’Associació de Botiguers del Mercat, amb el suport del departament de Comerç de l’Ajuntament i també de la Diputació de Barcelona.

Els visitants han pogut gaudir d’una trentena de parades de menjar i beure, amb la participació dels paradistes de la Masuca i d’associacions gastronòmiques locals. El jurat ha premiat Fruites Torrens per haver fet la millor tapa tradicional i Bolets Susigris per haver preparat la més innovadora.

El principal objectiu del VadeMercat és promoure els productors i productes de proximitat i obrir el mercat municipal a públics que habitualment no el visiten, però que amb jornades com aquesta el poden descobrir.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6dJihagPl8E