MENÚ

Arriba Dijous Llarder i torna el concurs de truites del Mercat de la Masuca, que aquest 2020 celebra a la seva quarta edició. El concurs és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca, l’entitat de comerciants del Mercat, amb la col·laboració del departament de Comerç i Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada.

El concurs repartirà 120€ en premis per a les millors truites del Mercat. Un jurat professional valorarà cada truita i decidirà les persones guanyadores, que s’emportaran tiquets de compra per a qualsevol botiga o parada de l’Associació de Botiguers de la Masuca.

La millor truita guanyarà un val de compra valorat en 60€, la segona classificada s’emportarà un val valorat en 40€ i la tercera, un altre per valor de 20€. En total, es repartiran 120€ en tiquets de compra, gentilesa de l’Associació de Botiguers de la Masuca.

La recepció de les truites es farà el mateix Dijous Llarder, al matí de 11 a 13h i a la tarda de 17 a 18h al propi Mercat. El jurat farà les seves valoracions un cop tancat el plaç de presentació de truites i farà efectiu el seu veredicte a les 19h, quan es farà l’entrega de premis. A continuació es farà una degustació de totes les truites presentades a concurs. Aquesta degustació estarà oberta a tothom.