
Forn de Cabrianes, tradició de forners des de 1933
Som el Josep Maria Prat i la Sílvia Miralpeix responsables de la venda en Fires i Mercats de l’empresa Forn de Cabrianes S.L.
Forn de Cabrianes és una empresa familiar fundada al 1933 al poble de Cabrianes (Bages). Són la 3a generació de forners. Al llarg d’aquest anys, amb esforç i dedicació, ha anat creixent però sempre mantenint la seva essència i valors: Amor per l’ofici, respecte a la seva tradició familiar de forners, compromís amb la feina ben feta i mètode artesanal. El Felip Abadal, mestre forner de la casa, té el carnet d’artesà i de mestre artesà.
No hi ha res comparable a l’aroma del pa acabat de fer! Inspirats per aquest record que vam viure des de ben petits, els forners elaboren cada dia una àmplia selecció de pans artesans, pastats a mà amb ingredients de proximitat de primera qualitat. Forn de Cabrianes ha creat pans molt vinculats al territori com el PA DE MONTSERRAT. Un pa elaborat amb farines de proximitat i amassat amb massa mare natural. Aquest pa es cou en un autèntic forn de sola de pedra a una temperatura elevada.