MENÚ

(Foto i extrate de Regio7.cat)

Els botiguers i paradistes presentaven creacions de tot tipus: paelles, fideuà, entrepanets, mini-hamburgueses de porc, vedella i pollastre amb panets de colors vermells, verds i blaus; brotxetes de tascó de formatge manxec amb llenques generoses de pernil curat; canelons, costella amb la seva reducció dolça i al punt de licor; tapetes de pasta artesana i botifarres de pagès. El públic subratllava les esqueixades, els ous amb sobrassada, les barquetes de salmó fumat, les culleretes de fuà amb melmelada o el carpaccio amb mel i pinyons que oferien els diferents, entre d’altres.

Les actuacions del Dj Isidre Isimmix i el grup de pop folk “La Clau” han posat banda sonora a la vetllada fins que quatre gotes han fet perillar la continuïtat de les activitats a l’exterior i el públic ha decidir posar-se a recer. Ja a l’hora del ressopó, els cafès, licors i la darrera copa de vi el Dj FatCat ha posat punt i final a les actuacions exteriors.

El VadeMercat està impulsat per l’associació cultural i gastronòmica Vadefoodies i l’Associació de Botiguers del Mercat, amb el suport del departament de Comerç de l’Ajuntament i també de la Diputació de Barcelona. El principal objectiu del VadeMercat és promoure els productors i productes de proximitat i obrir el mercat municipal a públics que habitualment no el visiten, però que amb jornades com aquesta el poden descobrir

Per l’edició d’aquest any, el jurat format per Josep Mª Guasch, Teresa Pareta i Jordi Viladoms han premiat a les parades Bolets Susigris i Fruites Torrents en les categories de Millor Tapa Innovadora i Millor Tapa Tradicional. La primera presentava un bolet de xiitake sense tronc, farcit amb un ou i recolzat en una llesqueta; la segona havia farcit amb generositat les truites de patates i d’escalivada.

Els botiguers i paradistes presentaven creacions de tot tipus: paelles, fideuà, entrepanets, mini-hamburgueses de porc, vedella i pollastre amb panets de colors vermells, verds i blaus; brotxetes de tascó de formatge manxec amb llenques generoses de pernil curat; canelons, costella amb la seva reducció dolça i al punt de licor; tapetes de pasta artesana i botifarres de pagès. El públic subratllava les esqueixades, els ous amb sobrassada, les barquetes de salmó fumat, les culleretes de fuà amb melmelada o el carpaccio amb mel i pinyons que oferien els diferents, entre d’altres.

Les actuacions del Dj Isidre Isimmix i el grup de pop folk “La Clau” han posat banda sonora a la vetllada fins que quatre gotes han fet perillar la continuïtat de les activitats a l’exterior i el públic ha decidir posar-se a recer. Ja a l’hora del ressopó, els cafès, licors i la darrera copa de vi el Dj FatCat ha posat punt i final a les actuacions exteriors.

El VadeMercat està impulsat per l’associació cultural i gastronòmica Vadefoodies i l’Associació de Botiguers del Mercat, amb el suport del departament de Comerç de l’Ajuntament i també de la Diputació de Barcelona. El principal objectiu del VadeMercat és promoure els productors i productes de proximitat i obrir el mercat municipal a públics que habitualment no el visiten, però que amb jornades com aquesta el poden descobrir.